Alppilan Autohuolto Konala

Alppilan Autohuolto on tunnettu vahvasta ammattitaidosta ja osaamisestaan. Kaiken toiminnan ja asiakaspalvelun lähtökohtana on lupaus: Aja sinä – me huolehdimme. Lupaukseen sisältyvät yhtä lailla niin palvelutekijät kuin tekninenkin osaaminen. Asiakaskeskeisen toimintakulttuurin pyrkimyksenä on ylittää aina asiakkaan odotukset. 

Teemme koko ajan työtä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. 

Valtuutettu Toyota-huoltomme palvelee sinua Konalassa

Alppilan Autohuolto on tunnettu ja arvostettu täyden palvelun autohuoltokonserni, jolla on kolme toimipistettä ja yli 20-vuoden toimintahistoria. Konalassa hyvien kulkuyhtyeksien varrella sijaitseva valtuutettu Toyota-huoltomme palvelee sinua tuottaen kattavasti takuut, huollot, korjaukset ja korikorjaukset. 

Onko määräaikaishuollon aika?

Auton huollattaminen alkuperäisen huolto-ohjelman mukaan kannattaa aina. Näin säästyt ikäviltä yllätyksiltä ja ajat turvallisesti seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka. Koulutetut Toyota-ammattilaiset tuntevat autosi parhaiten.

Toyota Aktiivi Huolto yli 6 vuoden ikäisille autoille

Toyota Aktiivi Huollossa autosi huolletaan valmistajan ohjeita noudattaen ja aidoilla Toyota-osilla. Huolto- ja korjaustoimenpiteet tehdään valmistajan tarkoittamalla tavalla ja aidoilla Toyota tehdasosilla. Tämä takaa sen, että auton ominaisuudet säilyvät alkuperäisellä tasolla ja jälleenmyyntiarvo korkealla.

Toyota-huoltosopimusautoon huollot ja korjaukset meiltä

Teemme Huoltosopimukseen sisältyvät huollot ja korjaukset vahvalla Toyota-ammattitaidolla sekä alkuperäisillä varaosilla. Toyota-Huoltosopimus Plus kattaa määräaikaishuoltojen kustannusten lisäksi luonnollisen kuluman aiheuttamat korjaukset kuten pyyhkijän sulat, polttimot ja jarruosat. Laadukkaasti huolletulla autolla on paras jälleenmyyntiarvo ja turvalliset kilometrit liikenteessä.

Jos joudut osalliseksi onnettomuuteen, Toyota-Vauriokorjaamomme palvelee Sinua Konalassa

Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy. Teemme autoosi vahinkotarkastuksen veloituksetta ilman ajanvarausta. Laskemme korjauskustannusarvion, hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa sekä korjaamme autosi ammattitaidolla. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Vastaamme Toyota-autosi takuukorjauksista

Valtuutettuna TOYOTA-korjaamona vastaamme autosi takuuseen liittyvistä asioista. Valmistajan myöntämä takuu on 3 vuotta/100 000 km.

Ympäristön kunnioittaminen tarkoittaa kokonaisvaltaista vastuullisuutta.

Alppilan Autohuolto on vastuullinen toimija, jolle on myönnetty ISO 1400 1 ympäristösertifikaatti. Vastuullisuus tarkoittaa sitä, että meihin voi luottaa. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Ympäristön kunnioittaminen tarkoittaa positiivisia ja kestäviä ympäristövalintoja kaikessa toiminnassa niin käytön, lajittelun kuin kierrätyksenkin osalta.

Tervetuloa! 

Takaisin sivustolle

Sivuhaku