Toyota Relax

Jatkuva turva tuo ajamiseen varmuutta. Nyt sitä on saatavilla jopa autosi 10. ikävuoteen asti, kun huollatat autosi meillä huoltovälin mukaisesti.

Varaa huolto

 

Tyyneyttä teille maksuttomalla turvalla

Toyota Relax tuo varmuutta auton omistamiseen veloituksetta jopa kymmeneksi vuodeksi, ja sinulla on edessäsi jopa 200 000 huoletonta kilometriä. Kun huollatat autosi huoltovälin mukaisesti meillä, saat autoosi 12 kk:n turvan*. Sen aikana voit keskittyä vain ajamisesta nauttimiseen. 

Turva kattaa pääosin auton yllättävät rikkoutumiset, pois lukien normaalit kulutusosat, esim. jarruosat sekä huolto-osat kuten öljyn- tai ilmansuodattimet. Katso tarkempi kattavuus täältä.

* joissakin malleissa ehdot ovat pidemmät

Huoltovälin noudattaminen kannattaa

Toyota-merkkihuollon laadun takaavat parhaat mekaanikot ja aidot alkuperäiset Toyota-varaosat. Ja nyt huolto-ohjelman noudattaminen on palkitsevampaa kuin koskaan: kun tuot Toyotasi määräaikaishuoltoon, lisäämme siihen automaattisesti Toyota Relax -turvan 12 kuukaudeksi. Toyota Relax -turvaa voidaan jatkaa jopa auton kymmeneen ikävuoteen tai 185000 ajokilometriin asti (ensin täyttyvän mukaan).

Toyota Relax -kohteet

Tutustu Toyota Relax -turvaan kuuluvien kohteiden kattavaan listaan. Hakutoiminnolla tarkistat nopeasti kuuluuko etsimäsi osa turvan piiriin.

 

Turvan piiriin ei kuitenkaan kuulu mm. seuraavat:

  • Luonnollinen kuluma
  • Säätötoimenpiteet
  • Vauriot ja väärinkäyttö
  • Vianhaku, nesteet ja diagnostointi

Katso kohteet

Toyota Relax -kelpoisuusvaatimukset

Kaikille palveluun oikeutetuille Toyota-malleille myönnetään Relax -turva automaattisesti vuosihuollon yhteydessä. Ensimmäisen Relax-turvan aktivointihuollon jälkeen on 1 kk karenssi, jolloin turva ei ole voimassa. Jos tämän jälkeen noudatetaan huolto-ohjelmaa, niin Relax-turva on jatkuvasti voimassa ehtojen mukaisesti.

  • Auton yleistakuu on päättymässä.
  • Ajoneuvo on alle 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 185 000 kilometriä.

Toyota Relax -turvan kesto

Toyota Relax -turva alkaa huolto-ohjelmaan kuuluvasta huoltokäynnistä ja jatkuu aina seuraavaan huoltoväliin saakka (yleensä 12 kuukauden tai 15000 ajokilometrin päähän). Toyota-mallisi suositellut huoltovälit löydät auton huoltokirjasta. Huomioitavaa on, että huoltokirjassa mainittua huoltoväliä ei saa ylittää ajallisesti, tai kilometrimääräisesti, jos haluaa Relax-turvan pysyvän voimassa. Muistathan varata autosi huollon ajoissa. Kysy lisää meiltä.

Usein kysytyt kysymykset

Tutustu yleisimpiin Toyota Relax -turvaan liittyviin kysymyksiin.

Toyota Relax -turvaan kuuluvien kohteiden kattavan listan löydät alla olevasta linkistä.

 

Katso kohteet

Esimerkiksi Toyota Corollan kohdalla, jossa on tyypillinen 15 000 km / 1 vuosi -huoltoväli, käytetään 9,5-vuotiaana huollossa 184 999 km kohdalla. Tällöin Relax-turva on voimassa auton 10,5 vuoden ikään ja 199 999 km asti. Toinen esimerkki on Toyota Proace pakettiauto, jossa on 30 000 km / 2 vuotta -huoltoväli, käytetään huollossa huolto-ohjelman mukaisesti 180 000 km kohdalla. Relax-turva on voimassa jopa 210 000 km asti.
Toyota Relax -turva ei aktivoidu, jos autolla on ajettu yli 185 000 km tai jos auto on päivänkään yli 10-vuotias.
Relax-turva on asiakkaalle veloitukseton ja Toyotan määräaikaishuoltoon sisältyvä palvelu. Se ei maksa mitään eikä se myöskään sido asiakasta mihinkään.
Huoltovälin pituinen turva, kun huollatat autosi valtuutetulla Toyota korjaamolle huolto-ohjelman mukaisesti. Toyota Relax tuo mielenrauhaa auton omistamiseen ja sinulla on edessäsi jopa 200 000 rentoa kilometriä.
Tuomalla autosi valtuutetulle Toyota korjaamolle määräaikaishuoltoon, lisäämme siihen automaattisesti Toyota Relax -turvan, joka on voimassa seuraavaan huoltoosi saakka.
Toyota-korjaamot lisäävät Toyota Relax -turvan autoosi huoltovälin ajaksi aina määräaikaishuollon yhteydessä.
Relax-turvan voi uusia seuraavaksi huoltoväliksi aina 10 vuoteen tai 185 000 ajokilometriin asti (ensin täyttyvän mukaan). Kaikille palveluun oikeutetuille Toyota-malleille myönnetään Relax-turva automaattisesti määräaikaishuollon yhteydessä. Toyota Relax -turva ei ole saatavilla, jos auto on vakuutusyhtiön lunastama.
• Auton yleistakuu on päättymässä.
• Ajoneuvo on alle 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 185 000 kilometriä.
Relax-turva alkaa huolto-ohjelmaan kuuluvasta huoltokäynnistä ja jatkuu aina seuraavaan huoltoväliin saakka (yleensä 12 kuukauden tai 15 000 ajokilometrin päähän). Toyota-mallisi suositellut huoltovälit löydät auton huoltokirjasta. Huomioitavaa on, että huoltokirjassa mainittua huoltoväliä ei saa ylittää ajallisesti, tai kilometrimääräisesti, jos haluaa Relax-turvan pysyvän voimassa. Kysy lisää palvelusta meiltä.
Turvaan kuuluu kattavasti auton mekaaniset sekä sähkötekniset komponentit, pois lukien mm. huolto-osat, väärinkäyttö ja luonnollinen kuluma. Kysy tarkemmat tiedot meiltä tai katso kohteet -sivulta.
Toyota Relax pysyy voimassa, vaikka auton omistaja vaihtuisikin eli se seuraa autoa turvan voimassaoloajan.
Kyllä, tekemällä määräaikaishuolto Toyota korjaamolla, niin Relax kytkeytyy voimaan.
Relax aktivoituu vain valtuutetun Toyota-korjaamon huolloissa ja Relax kattaa vain alkuperäiset Toyota-varaosat. Huollossa havaitut korjaukset on tehtävä Toyota-korjaamolla.
Jos autossa ei ole voimassa olevaa turvaa eli autoon tehdään ensimmäinen Relaxin kytkevä huolto, niin tässä huollossa havaitut viat eivät vielä kuulu turvan piiriin. Ensimmäisen Relax aktivointihuollon jälkeen on myös 1 kk karenssi, jolloin turva ei ole voimassa. Jos autoa kuitenkin huollatetaan huolto-ohjelman mukaisesti, niin Relax-turva on jatkuvasti voimassa ehtojen mukaisesti.
Turva on voimassa Suomessa. Jos asiakas joutuu korjauttamaan autoaan seuraavissa maissa: Andorra, Belgia, Tanska, Saksa, Ranska, Gibraltar, Kreikka, Iso-Britannia, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Itävalta, Puola, Portugali, Irlannin tasavalta, Ruotsi, Sveitsi, Slovakia, Slovenia, Espanja, Tsekki, Unkari, Kypros, Viro, Latvia, Liettua, korjauskulu korvataan maksettua paikallisen valtuutetun Toyota korjaamon laskua vastaan, niiltä osin kuin se kuuluu tässä sopimuksessa mainitun turvan piirin. Hyvitys asiakkaalle tapahtuu vasta, kun Toyota Auto Finland Oy on tarkastanut korjauslaskun.
Luonnollinen kuluma, säätötoimenpiteet, vauriot ja väärinkäyttö. Kysy tarkemman tiedot meiltä tai katso kohteet -sivulta.
Ei kuulu, mutta Toyota myöntää Toyota-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Toyota hybridiakkuturvan. Hybridiakkuturva pysyy voimassa aina vuoden kerrallaan huollon jälkeen eli seuraavan huoltovälin. Toyotan hybridiakkuturva on voimassa kaikille Euroopan tuontiohjelmaan kuuluneille autoille.
Takaisin sivustolle

Sivuhaku